Ostatní

Svorto 047 Podpatěnky asymetrické vel. 33–36 1 pár

Značka: SVORTO

Podpatěnky Svorto 047 slouží k vyrovnání osového postavení dolních končetin. Lze použít pro vbočené i vybočené postavení.

105
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Svorto 047 Podpatěnky asymetrické vel. 33–36 1 pár

50109854

Úvod

Podpatěnky asymetrické se používají v případě vbočeného i vybočeného postavení osy dolní končetiny, při takzvaném „šmajdání“ na vnitřní nebo venkovní stranu. Pro správný anatomický tvar nohy je velmi důležité postavení patní kosti vzhledem k ose dolní končetiny. Správné postavení patní kosti je takové, kdy její osa je kolmo k podložce. Toto postavení zajišťuje rovnoměrné napětí svalů nohy, správné uspořádání klenby nožní a brání přetížení jednotlivých oblouků klenby. Podpatěnka asymetrická je vyrobena ze šlehaného latexu, který je zárukou odolnosti vůči deformačním vlivům. Povrch podpatěnky je překryt měkkou jehněčí usní. Jeden pár podpatěnek lze vhodnou aplikací použít pro vbočené i vybočené vychýlení osy dolní končetiny. Kvalitní samolepicí fólie zajistí podpatěnku proti posunu.

Hlavní vlastnosti:

  • vyrovnání osového postavení dolní končetiny
  • pro vbočené i vybočené vychýlení
  • odolný materiál
  • přírodní useň na povrchu
  • samolepicí fólie brání posunu v obuvi

Svorto 047 Podpatěnky asymetrické vel. 37–39 1 pár4


Složení

Jehněčí useň, latexový výlisek, samolepicí fólie.


Upozornění

V případě, že se léčíte s diabetem, konzultujte použití podpatěnky s lékařem. Nepoužívejte současně s jinou podpatěnkou. Používejte správnou velikost a výšku. Sušit při pokojové teplotě, nevyjímat z obuvi. Nelze opakovaně nalepovat, může dojít k poškození výrobku Nesmí se prát v pračce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.