Zdravotnické prostředky

Medela Swing Flex elektrická odsávačka mléka

Značka: MEDELA

Medela Swing Flex je elektrická odsávačka mateřského mléka, která vám zajistí rychlé a efektivní odsávání, kdykoli potřebujete.

NAVÍC MomCare Přírodní kuličkový deodorant 60 ml Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC MomCare Přírodní kuličkový deodorant 60 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
2 990
Doprava zdarma

O produktu: Medela Swing Flex elektrická odsávačka mléka

50120881

Úvod

Hledáte efektivní, komfortní a skladnou odsávačku mateřského mléka? Medela Swing Flex je tu pro vás! Řešení ideální pro maminky, které se chtějí v krmení střídat s partnerem, potřebují odejít na schůzku nebo si třeba jen odpočinout. Odsávačka pro odsávání z jednoho prsu s integrovanou baterií, technologií 2-Phase Expression® a prsním nástavcem PersonalFit Flex™ splňuje všechny požadavky na rychlost, komfort i snadnou údržbu.

Technologie 2-Phase Expression™

Při kojení miminka nejprve sají krátkými a rychlými pohyby, aby se spustil tok mléka. Jakmile mléko začne téct, dítě přizpůsobí své sání pomalejšímu individuálnímu rytmu, aby mohlo intenzivně pít. Technologie Medela 2-Phase Expression™ (technologie 2-fázového odsávání) napodobuje přirozené rytmy sání dítěte - nejprve rychle stimuluje tok mléka a poté zpomalí a přejde do hlubšího a pomalejšího odsávání, aby se zajistil optimální tok mléka.

 obr

Prsní nástavec PersonalFit Flex™

Díky úhlu rozevření 105°, měkkému okraji a oválnému tvaru pro lepší přilehnutí vyvíjí prsní nástavec PersonalFit Flex™ menší tlak na mléčné kanálky než tradiční 90° prsní nástavce. Umožňuje efektivnější a pohodlnější odsávání. Více pohodlí pro vás a více mléka pro vaše dítě. V balení najdete 1x prsní nástavec ve velikosti 24 mm (velikost M) a 1 x prsní nástavec velikost 21 mm (S).

Hlavní vlastnosti:

  • kompaktní, přenosná a snadno použitelná odsávačka mateřského mléka
  • prsní nástavec PersonalFit Flex™ s měkkým, hladkým a pružným lemem
  • technologie 2-Phase Expression® (2-fázové odsávání) - věrně napodobuje sání dětí pro přirozenější odsávání
  • ochrana proti přesátí zabraňuje protékání mléka do hadice a motoru.
  • oválný tvar nového prsního nástavce PersonalFit Flex™ lze otáčet o 360°
  • součástí balení odsávačky jsou prsní nástavce ve velikosti 21 a 24 mm

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.