Kosmetika

APIVITA Black Detox Cleansing Jelly černý čisticí gel 150 ml

Značka: APIVITA
5.0

Černý čisticí gel APIVITA Black Detox Cleansing Jelly je přípravek s aktivním uhlím a propolisem. Odstraňuje make-up a nečistoty z pleti, aniž by ji vysušoval.

Při koupi 2 ks sleva 30 % Při nákupu 2 označených produktů pro čištění pleti značky APIVITA získáte slevu 30 %. Akce platí do 30. 04. 2024. nebo do vyprodání zásob.
359
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Black Detox Cleansing Jelly černý čisticí gel 150 ml

50135820

Úvod

Černý čisticí gel APIVITA Black Detox Cleansing Jelly je přípravek s aktivním uhlím a propolisem. Je vhodný k pravidelnému čištění pokožky obličeje včetně okolí očí. Účinně odstraňuje make-up a nečistoty z pleti, aniž by ji vysušoval. Gel obsahuje také hydratační složky glycerin a panthenol, které zanechávají pokožku jemnou a svěží.

Aktivní uhlí

Díky své porézní struktuře se aktivní uhlí vyznačuje vysokou mírou absorpce, zjednodušeně lze říci, že ho můžeme využívat jako magnet k vychytávání nežádoucích látek. V kosmetice pomáhá eliminovat nečistoty z pokožky: mikročástice, zbytky make-upu, přebytečný kožní maz a další látky zhoršující stav pokožky. Zároveň pokožku detoxikuje.

Výsledek

  • odstraňuje make-up a nečistoty pomocí aktivního uhlí a jemných čisticích složek
  • detoxikuje pleť pomocí aktivního uhlí a patentovaného propolisového extraktu
  • zanechává pleť čistou, svěží a provoněnou vůní medu a pomerančových květů
  • oftalmologicky testováno

.


Složení

  • 97 % přísad přírodního původu
  • propolis s antibakteriálním účinkem
  • aktivní uhlí, glycerin, panthenol
  • extrakt z puchratky kadeřavé – irského mechu
  • výtažek ze šípkové růže s antioxidačním účinkem

O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vznikají v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.