Ostatní příkrmy

Gerber Organic Křupky s mrkví a pomerančem BIO 10m+ 35 g

Značka: GERBER
Produktová řada: Organic for Baby
5.0

Obilno-ovocné křupky v BIO kvalitě Gerber jsou vhodné pro děti od ukončeného 10. měsíce věku. Skvěle chutnají, přímo se rozplývají na jazyku a neobsahují přidané cukry, barviva ani konzervanty*.

75

Cena za 100 g: 214,29 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gerber Organic Křupky s mrkví a pomerančem BIO 10m+ 35 g

50137388

Úvod

Nabídněte svým malým strávníkům svačinku, kterou si zamilují, a o jejíž kvalitě nemusíte mít pochybnosti! Gerber přichází s obilnými křupkami Organic, které jsou speciálně navržené tak, aby odpovídaly potřebám dětí od ukončeného 10. měsíce věku. Jsou křehké, jemné a nadýchané, pečené, nikoli smažené, a v ústech se přímo rozplývají. Skvěle padnou do malých dětských ručiček, podporují rozvoj jemné motoriky a pobízí děti k samostatnosti při jídle. Křupky jsou vyrobené z obilovin, mrkve a pomerančů pěstovaných na certifikovaných organic farmách, jsou bez přidaného cukru, konzervantů a bez barviv*. Lahodnou a originální svačinku můžete dopřát dětem doma i na cestách, kdykoli během dne.

Hlavní vlastnosti:

  • obilno-ovocné křupky pro děti od ukončeného 10. měsíce
  • křehké, nadýchané, snadno rozpustné v ústech
  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru, bez kozervantů a barviv*
  • podporují dítě v samostatném stravování

* dle zákona o kojenecké a dětské výživě


Složení

Mouky 87,9 % (PŠENIČNÁ* 79,7 %, celozrnná OVESNÁ* 8,2 %), slunečnicový olej*, mrkvové vločky* 3,7 % (mrkev*, rýžová mouka*), pomerančový prášek* 0,3 %, antioxidant (alfa-tokoferol), regulátor kyselosti (uhličitan vápenatý), thiamin-mononitrát (thiamin), ARAŠÍDOVÝ prášek. *Z ekologického zemědělství.


Použití

Podávejte sedícímu dítěti pod vaším stálým dohledem. Křupky jsou vhodné pro dítě zvyklé na žvýkání pevné stravy. Pro snadnější konzumaci a zachování čerstvosti produktu, nasypte jednu porci křupek (přibližně hrst) do dětské misky a podejte dítěti. Plechovku poté ihned uzavřete. V případě poškození obalu výrobek nekonzumujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.