Kosmetika

WoldoHealth DMSO přírodní rozpouštědlo 100 ml

4.0

WoldoHealth DMSO je přírodní rozpouštědlo ve farmaceutické čistotě. Velmi snadno proniká do pokožky, podporuje transport aktivních látek a může být použito jako nosič.

475
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WoldoHealth DMSO přírodní rozpouštědlo 100 ml

50137907

Úvod

Co je přírodní zázrak DMSO? Je to organická látka, která má původ ve stromové pryskyřici, a je velmi účinným a silným rozpouštědlem. Vzniká jako vedlejší produkt výroby celulózy ze dřeva. WoldoHealth DMSO obsahuje dimethylsulfoxid v 99,9% – farmaceutické čistotě. Toto bipolární rozpouštědlo má mnohostranné použití. Velmi snadno proniká do pokožky, podporuje transport aktivních látek a může být použito jako nosič.


Složení

DMSO (Dimethylsulfoxid) farmaceutická kvalita – WoldoHealth DMSO se vyznačuje farmaceutickou čistotou 99,9 % podle Evropského lékopisu (Ph. Eur). Dimethylsulfoxid je certifikován podle evropské normy (pharma. Qualität EU- Norm).


Použití

  • Kapky DMSO můžete ředit vodou nebo vodnými roztoky, sprejem, mastí či krémem.
  • Pokud DMSO krystalizuje, vložte lahvičku do teplé vody, a pomalu ohřívejte, dokud se znovu nerozpustí. Není vhodné jej zahřívat v mikrovlnné troubě, protože tento způsob ničí strukturu.
  • Pozor: při styku s plastem může DMSO rozpustit plastifikátory z plastu a transportovat je do těla. Pro použití DMSO se proto kontaktu s plasty vyhněte.
  • Kvalitní odkapávací uzávěr umožňuje přesné dávkování.
  • Skleněná lahvička s jantarovým zabarvením, chrání kapky před světlem.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.

Kategorie produktu