Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 60 kapslí

GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 obsahuje prášek ze lněného semínka bohatého na esenciální mastné kyseliny. Vhodné i pro vegany.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

219

Cena za 1 kus(tbl): 3,65 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 60 kapslí

50144160

Úvod

Drobné semínko lnu setého, obsahuje vitaminy a minerální látky, a kromě toho je bohaté na esenciální mastné kyseliny. GreenFood Nutrition Vegan Omega 3,6,9 obsahuje prášek ze lněného semínka v rostlinných kapslích. Přípravek neobsahuje lepek a je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje prášek z lněného semínka
  • v rostlinných kapslích
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Doporučená denní dávka pro děti od 6 let / dospělé: 1 kapsle / 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Prášek z lněného semínka (Flaxseed oil powder – 5,54 % kyselina linolová a 0,95 % kyselina linolenová, 85,2 % kyselina olejová), rostlinná kapsle z hypromelozy, protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý. V 1 kapsli / 2 kapslích: prášek z lněného semínka 500 mg / 1 000 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.