Doplněk stravy

Green idea Yzop třtinový sirup 250 ml

Značka: GREEN IDEA

Yzop v chutném třtinovém sirupu Green idea přispívá k normální funkci dýchacího systému a ke správnému stavu kostí a kloubů.

129

Cena za 100 ml: 51,60 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Yzop třtinový sirup 250 ml

50142252

Úvod

Green idea třtinový sirup obsahuje standardizovaný extrakt z rostliny Yzop lékařský (Hyssopus officinalis), který přispívá k normální funkci dýchacího systému a ke správnému stavu kostí a kloubů. Yzop je silně aromatický polokeř s vysokým obsahem silic, organických kyselin, tříslovin a vitamínu C. Sirup je vhodný pro dospělé i děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti:

  • chutný třtinový sirup s yzopem
  • yzop přispívá k normální funkci dýchacího systému
  • pro dospělé a děti od 3 let

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let 10–15 ml 3 x denně. Děti od 3 do 12 let 2–3 x denně 10 ml. Před použitím protřepte.


Složení

Yzop lékařský standardizovaný extrakt 96 –144 mg (1 dávka) RHP není stanoveno, Ibišek súdánský standardizovaný extrakt 24 –36 mg (1 dávka) RHP není stanoveno.

Kompletní složení: třtinový cukr (65 °Bx), voda, glycerol, přírodní citronová šťáva, Yzop lékařský (Hyssopus officinalis) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) standardizovaný extrakt z květu (10:1), citrusová vláknina, přírodní aroma.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.