Kosmetika

ISISPHARMA UVEBLOCK Invisible Fluid SPF50+ 40 ml

Značka: ISISPHARMA
Produktová řada: UVEBLOCK

ISISPHARMA UVEBLOCK Invisible Fluid SPF50+ poskytuje velmi vysokou a komplexní ochranu před slunečními paprsky v lehké nekomedogenní textuře.

Akce 2 za cenu 1 Při nákupu 2 kusů produktů značky ISISPAHRMA z produktové řady UVEBLOCK v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 06. 2024 nebo do vyprodání zásob.
489

Cena za 100 ml: 1 222,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ISISPHARMA UVEBLOCK Invisible Fluid SPF50+ 40 ml

50141990

Úvod

Užívejte si sluníčka s vědomím, že vaše pokožka je chráněná! ISISPHARMA UVEBLOCK Invisible Fluid SPF50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečními paprsky díky patentovanému komplexu Sunstress Protect. Fluidní nekomedogenní textura se lehce roztírá i po obličeji a je dobře tolerovaná všemi typy pokožky včetně citlivé.

Komplex Sunstress Protect

  • vynikající poměr slunečních filtrů UVA / UVB
  • ectoine přírodní látka chrání pokožku před důsledky působení UV záření
  • výtažek z květů Sophora japonica, bohatý na kvercetin, stimuluje přirozenou regeneraci a obranné mechanismy a bojuje proti oxidačnímu stresu vyvolanému UV + infračerveným zářením

Dokonalá snášenlivost

Složení bez vůně bylo speciálně navrženo pro citlivou pokožku a přísně testováno pod dermatologickou kontrolou. Je vhodné i pro nejcitlivější pleť, včetně pleti těhotných žen a dětí od 3 let. Lehký nekomedogenní fluid se rychle vstřebává, aniž by zanechával stopy, jen příjemný pocit svěžesti.

Výsledek

  • široké spektrum ochrany pokožky díky komplexu Sunstress Protect
  • vynikající poměr UVA / UVB pro optimální ochranu
  • hypoalergenní složení – pro všechny typy pokožky včetně citlivé
  • pro dospělé / děti 3+ / těhotné a kojící ženy
  • nekomedogenní, voděodolný, fotostabilní

Použití

Aplikujte rovnoměrně na obličej a krk asi 15 minut před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Vyhněte se kontaktu s očima. Před použitím protřepejte.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


O značce

ISISPHARMA je francouzská dermatologická kosmetika, jejíž cílem je vytvářet dostupnou, účinnou a transparentní péči ve spolupráci s odborníky. Již více než 30 let zkoumají přirozené mechanismy a poruchy pokožky, s cílem zachovat a obnovit její přirozenou rovnováhu a krásu. Laboratoře reagují na potřeby klientů a ve spolupráci se zdravotníky se snaží vyvíjet dermatologická řešení, která přinášejí skutečné výsledky. Klinicky ověřená účinnost produktů respektuje všechny typy pleti včetně té nejcitlivější.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.