Kosmetika

JONZAC Pure Age Sérum na vrásky pro aknózní pleť BIO 30 ml

Značka: JONZAC

Pure Age Sérum na vrásky pro aknózní pleť v BIO kvalitě od značky JONZAC bojuje proti akné i vráskám zároveň! Po použití bude vaše pokožka viditelně pevnější a se zdravým tónem.

859
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JONZAC Pure Age Sérum na vrásky pro aknózní pleť BIO 30 ml

50142434

Úvod

Pure Age Sérum na vrásky pro aknózní pleť v BIO kvalitě od značky JONZAC bojuje proti akné i vráskám zároveň! Produkt aktivně redukuje přetrvávající projevy akné vyhlazuje pleť a zpomaluje proces stárnutí. Eliminuje taktéž skvrny po nedokonalostech a navrací pleti svěží a projasněný vzhled. Sérum se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nelepí. Po použití bude vaše pokožka dokonale hydratovaná, zklidněná s méně viditelnými linkami kolem očí. Nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • eliminuje pupínky i vrásky
  • redukuje skvrny po nedokonalostech
  • zanechává svěží a projasněnou pleť

Použití

Naneste na vyčištěnou pokožku, nechte zaschnout, a poté aplikujte krém.


O značce

Ekologická a organická kosmetika Eau Thermale Jonzac získala certifikát od společnosti ECOCERT Greenlife. Termální pramenitá voda Jonzac s jedinečnými vlastnostmi v kombinaci s dalšími organickými recepturami intenzivně hydratuje a regeneruje pleť a vyznačuje se výbornou snášenlivostí. Kosmetika je nekomedogenní a obsahuje pouze přírodní parfemaci. Značka je členem «1 % pro planetu» a věnuje 1 % svého prodeje na ekologické iniciativy. Firma používá recyklované PET plasty a bio-plasty získané z cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.