Kosmetika

Yves Rocher Řasenka voděodolná Metamorphose 7,8 ml černá

Yves Rocher Řasenka voděodolná Metamorphose vytváří mimořádně objemné, natočené a dlouhé řasy, které vydrží až 24 hodin. S obsahem botanického uhlí, které vytváří efekt extrémně černých řas.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
595
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Řasenka voděodolná Metamorphose 7,8 ml černá

50146007

Úvod

Uhrančivý pohled lemovaný nádhernými řasami je zajisté snem téměř každé ženy. S voděodolnou řasenkou Yves Rocher Metamorphose jej snadno vytvoříte. Extrémní objem, vytočené a prodloužené řasy již od prvního tahu, jsou tři důvody, proč si ji zamilujete. Kartáček z vlákna ve tvaru přesýpacích hodin je měkký a snadno se používá. Třešničkou na dortu je obsah vody z chrpy, která je šetrná k očím a nositelkám kontaktních čoček.

Hlavní vlastnosti:

  • natáčí a prodlužuje řasy
  • dodává řasám nebývalý objem
  • voděodolné složení

Použití

Umístěte kartáček na spodek řas a mírně cik-cak aplikujte směrem nahoru. Tenkým koncem kartáčku se dostanete k nejkratším řasám. Opakujte postup, dokud nedosáhnete požadovaného výsledku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.