Potraviny a nápoje

Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

Značka: ALLNATURE

Allnature Arašídový krém s mléčnou čokoládou pozvedne pečivo, kaši i palačinky. Vyniká až 20% podílem bílkovin, mnoha vitamíny a je bohatý také na zdravé tuky.

625

Cena za 1 kg: 125,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature Arašídový krém mléčná čokoláda 5 kg

50143002

Úvod

Delikátní pochoutka, kterou budete chodit ujídat. Allnature Arašídový krém bílá čokoláda představuje spojení vysoce kvalitní mléčné čokolády zamíchané do delikátního arašídového másla. Tato kombinace je nejen lahodným hříchem, ale i zdrojem řady zdraví prospěšných látek. Obsahuje vysoký podíl bílkovin, nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů. Burákové máslo má například vyšší obsah draslíku než banány a řadí se mezi takzvané srdci prospěšné potraviny. Kombinace s mléčnou čokoládou pozvedne každé pečivo, kaši či smoothie, pomůže vám i při vytváření arašídových sušenek nebo domácích flapjacků.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje 75 % jemně mletých arašídů a kvalitní mléčnou čokoládu
  • má vysoký podíl bílkovin, vitamínů a minerálů
  • výborný zdroj energie, vhodný pro sportovce

Složení

Jemně namleté arašídy 75 %, mléčná čokoláda 25 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory: sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát; vanilkový extrakt Bourbon Madagascar). Alergeny: Arašídy, mléko, sója. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a lepku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.