Kosmetika

Fc Lipoceutical Sérum na zvětšení rtů denní + noční 2x4,5 ml

Značka: FC
5.0

Fc Lipoceutical Sérum na zvětšení rtů denní + noční podporuje tvorbu kolagenu a plnost rtů. Rty jsou hladší a mají výraznější kontury.

NAVÍC Fc Hyaluroceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktů značky FC získáte NAVÍC FC Hyaluroceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
679
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fc Lipoceutical Sérum na zvětšení rtů denní + noční 2x4,5 ml

50143744

Úvod

Fc Lipoceutical Sérum na zvětšení rtů denní + noční je sada pro 24hodinovou péči o vaše rty, jejímž cílem je podpora tvorby kolagenu a glykozaminoglykanu. Díky aktivním složkám, kterými jsou peptid + kyselina hyaluronová v lipozomové formě, dochází ke zvlhčení rtů, které se stávají pevnějšími, hladšími a mají výraznější kontury. Biotechnologická emulze Fc Lipoceutical poskytuje důležité výživné látky buněčné membráně, má regenerační účinek na strukturu rtů.

Výsledek

  • podporuje tvorbu kolagenu a plnost rtů
  • rty jsou hladší a mají výraznější kontury
  • hydratuje a zpevňuje rty

Použití

Sérum Lipoceutical nanášejte na rty pomocí silikonového hrotu dávkovacího pera. Rozetřete a nechte asi 10 minut působit, až poté pokračujte s vaší obvyklou kosmetikou. Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte emulzi Lipoceutical Day na rty každý den ráno a emulzi Lipoceutical Night na rty každý večer po dobu 30 dnů. Potom používejte podle potřeby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.