Kosmetika

Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí 14 ml

Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima, rozjasňuje oční kontury a vyplňuje vrásky.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
849
Doprava zdarma

O produktu: Yves Rocher Péče proti vráskám v okolí očí 14 ml

50145826

Úvod

Svěží a neparfemovaná Riche Créme péče proti vráskám v okolí očí od Yves Rocher očí vyhlazuje a vyživuje jemnou pokožku v oblasti očí. Úspěšně redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima, rozjasňuje oční kontury a vyplňuje vrásky.

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.

Hlavní vlastnosti:

  • hloubková regenerace a obnova očních kontur
  • jemná gelová textura
  • bojuje s projevy stárnutí pleti
  • eliminuje vrásky kolem očí
  • zmírňuje tmavé kruhy a váčky pod očima

Použití

Potřebné množství naneste na bříško prstu a jemným vklepáváním a malými kroužky vmasírujte do okolí očí. Nechte chvíli působit a poté naneste oblíbenou denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.