Kosmetika

A-Derma BIOLOGY AC Hydra Kompenzační krém 40 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: BIOLOGY

Kompenzační krém A-Derma BIOLOGY AC Hydra dokonale hydratuje a zvláčňuje problematickou pleť s nedokonalostmi. Zklidňuje podrážděnou a vysušenou pokožku.

425
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: A-Derma BIOLOGY AC Hydra Kompenzační krém 40 ml

50144061

Úvod

Kompenzační krém A-Derma BIOLOGY AC Hydra dokonale hydratuje a zvláčňuje problematickou pleť s nedokonalostmi. Zklidňuje podrážděnou pleť vlivem jiných vysušujících přípravků na aknózní pokožku. Tato péče kompenzuje vysušující účinky přípravků proti nedokonalostem. Obnovuje přirozenou rovnováhu pokožky a redukuje pnutí. Eliminuje pocit pnutí a diskomfortu. Obsažený oves Rhealba® chrání obličej před městským znečištěním. Hydratuje po dobu 48 hodin. Přípravek získal BIO certifikaci COSMOS ORGANIC od společnosti ECOCERT. Nekomedogenní a vegan složení.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku
  • obsahuje 99 % přírodních složek
  • obnovuje rovnováhu mikrobiomu pokožky
  • nekomedogenní složení
  • ideální pro dospělé a děti od 9 let

Použití

Aplikujte ráno a večer na celý obličej, krk, dekolt i záda a nechte vstřebat. Můžete nanášet samostatně nebo spolu s cílenou péčí na pupínky.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. Při používání krému se vyhněte pobytu na slunci a vždy používejte UV ochranu. Pokud se objeví nepříjemné pocity, používejte jej méně často.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.