Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Caffeine 60 kapslí

GreenFood Nutrition Caffeine obsahuje dávku kofeinu, který má stimulační účinky a pomáhá zlepšit soustředění. Při sportu napomáhá zvýšení vytrvalostního výkonu.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
105

Cena za 1 kus: 1,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Caffeine 60 kapslí

50144098

Úvod

Nemáte čas na kávu? GreenFood Nutrition Caffeine obsahuje dávku kofeinu, která vydá za dva šálky. Kofein má povzbuzující účinky na nervovou soustavu, pomáhá zlepšit soustředění, je vhodným doplňkem pro sportovce před fyzickým výkonem.

Hlavní vlastnosti

  • kofein pomáhá zlepšit soustředění
  • kofein pomáhá zvýšit čilost, bystrost, hbitost
    podporuje zvýšení vytrvalostního výkonu a kapacity vytrvalostního výkonu

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), bezvodný kofein, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. V jedné kapsli: bezvodný kofein 125 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Obsahuje kofein, nevhodné pro registrované sportovce. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.