Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Vitamin E 60 kapslí

GreenFood Nutrition Vitamin E obsahuje jednu z nejaktivnějších forem vitaminu E, který působí jako antioxidant, to znamená, že pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
95

Cena za 1 kus: 1,58 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Vitamin E 60 kapslí

50144115

Úvod

GreenFood Nutrition Vitamin E obsahuje DL-alfa-tokoferylacetát – jednu z nejaktivnějších forem vitaminu E v doporučené denní dávce. Vitamin E působí jako antioxidant, to znamená, že pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a účinky volných radikálů. Přípravek je plněný v rostlinných tobolkách, a tak je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • 100 % denní dávky vitaminu E
  • vitamín E působí jako antioxidant – pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. V jedné kapsli: vitamin E 12 mg (100 % Referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.