Kosmetika

Yves Rocher Posilující a ochranné sérum 50 ml

Yves Rocher Posilující a ochranné sérum Elixir Botanique ihned po nanesení chrání a detoxikuje pleť, která je tak schopná dýchat a regenerovat.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 150
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Posilující a ochranné sérum 50 ml

50145853

Úvod

Yves Rocher posilující a ochranné sérum Elixir Botanique ihned po nanesení detoxikuje pleť, která je tak schopná dýchat a regenerovat. Sérum zesiluje ochranu před poškozením způsobeným znečištěným ovzduším a zanechává pleť vitální, vypnutou a projasněnou.

Řada Elixir Botanique – ulevující hýčkání pleti pomocí rostlinných ingrediencí

Revoluční řada, jež se pyšní patentovanou schopností stimulovat okysličení pokožky pomocí toku kyslíku, a následně tak detoxikovat pleť a zpomalovat její stárnutí. Součástí přípravků Elixir Botanique je komplex aktivních látek sestávající z blahodárných extraktů z lichořeřišnice a mikrořasy Tetraselmis.

Hlavní vlastnosti:

  • podporuje oběh kyslíku v pleti
  • detoxikuje, vyživuje, omlazuje a zjemňuje
  • zpomaluje první projevy stárnutí pokožky
  • revitalizuje a hydratuje pleť
  • znásobuje účinky denní nebo noční péče


Použití

Před použitím protřepte. Pipetkou naneste sérum na bříška prstů a krouživými pohyby a jemným vklepáváním vmasírujte do čisté a odlíčené pleti.
Nechte chvíli vstřebat a poté naneste svou oblíbenou denní nebo noční péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.