Kosmetika

Yves Rocher Sprchový gel tělo a vlasy monoi 400 ml

Yves Rocher Sprchový gel tělo a vlasy Monoï de Tahiti důkladně pečuje o pokožku a vlasy, které halí do nádherné vůně exotického léta.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
249
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Sprchový gel tělo a vlasy monoi 400 ml

50145915

Úvod

Yves Rocher sprchový gel telo a vlasy Monoï de Tahiti důkladně pečuje o pokožku a zanechává ji zahalenou do vůně exotického léta. Přípravek můžete použít také jako šampon na vlasy, a proto je ideální na cestování - snadno se vejde do malého kufru nebo batohu.

Řada Monoï de Tahiti – vyživující dotek exotických ingrediencí

Exotická řada tělové kosmetiky s blahodárným monoi olejem z tropického ostrova Tahiti ve Francouzské Polynésii, který je kombinací kokosového oleje a výtažku z květu tiaré – symbolu Tahiti. Po desítky generací Tahiťané používají monoi olej v rámci péče o vlasy a pokožku, která je často vystavována slunečním paprskům. Monoi olej má zklidňující účinky a urychluje regeneraci pokožky a vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • lze použít jako šampon a sprchový gel
  • vyživuje a zklidňuje
  • ideální na cestování

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.