Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin 60 kapslí

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin je doplněk stravy pro výživu vlasů, nehtů a pokožky. Obsahuje methionin + selen a zinek v efektivní formě, kterou tělo dobře přijímá.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
195

Cena za 1 kus: 3,25 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin 60 kapslí

50144131

Úvod

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin je doplněk stravy pro výživu vlasů, nehtů a pokožky. Obsahuje methionin + selen a zinek v efektivní formě, kterou tělo dobře přijímá. Aminokyselina methionin je podstatnou součástí keratinu, základního stavebního kamene vlasů a nehtů. Stopové prvky selen a zinek přispívají k udržení dobrého stavu vlasů a nehtů, působí jako antioxidanty (pomáhají chránit buňky před působením oxidačního stresu), zinek se navíc podílí na dobré kondici pokožky. Zinek je obsažen v dobře vstřebatelné chelátové vazbě bisglycinátu zinečnatého, selen ve formě kvasinek, které byly při kultivaci takzvaně krmeny selenem, a tak došlo k jejich obohacení. Přípravek je plněný do rostlinných kapslí a je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • přispívá k udržení dobrého stavu vlasů a nehtů (selen, zinek)
  • přispívá k udržení normálního stavu pokožky (zinek)
  • obsahuje antioxidanty (vitamin E, selen, zinek)
  • selen a zinek jsou obsažené v dobře vstřebatelné organické vazbě
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 1x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-methionin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), zinc chelate, Lalmin selen (kvasnice), tocopheryl acetate, protispékavá látka: oxid křemičitý. Neobsahuje: lepek, laktózu, GMO free.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.