Kosmetika

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Fresh SPF50 pleťový gelový krém 50 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Bee Sun Safe

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Fresh SPF50 pleťový gelový krém nabízí širokospektrální ochranu před sluncem a fotostárnutím. Lehká textura je dobrou volbou pro sportovce i mužskou pleť.

Při koupi 2 ks sleva 30 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky APIVITA z produktové řady Bee Sun Safe získáte slevu 30 %. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
569
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Bee Sun Safe Hydra Fresh SPF50 pleťový gelový krém 50 ml

50143530

Úvod

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Fresh SPF50 pleťový gelový krém nabízí širokospektrální ochranu před sluncem (UVA, UVB, IR, modré světlo) a fotostárnutím. Obsahuje antioxidanty (patentovaný propolisový extrakt), a také přírodní hydratační složky (kyselina hyaluronová, mořská řasa Laminaria digitata), které pomáhají vyrovnávat ztráty vody během pobytu na sluníčku. Lehká gelová textura je mimo jiné dobrou volbou pro sportovce či mužskou pleť. Snadno se roztírá a dodává pokožce pocit svěžesti.

Výsledek

  • 74 % přírodních ingrediencí
  • vysoká širokospektrální ochrana proti slunečnímu záření (UVA, UVB)
  • hydratuje pokožku, dodává jí pocit svěžesti a chrání před fotostárnutím
  • lehká textura je vhodná pro všechny typy pleti
  • velmi odolné vůči vodě

S ohledem na mořské ekosystémy

Opalovací přípravky Bee Sun Safe značky APIVITA jsou vyvinuty s ohledem na mořské ekosystémy: neobsahují žádné filtry poškozující mořskou faunu a flóru, včetně korálů. Obsahují pouze biologicky odbouratelné složky, a jsou balené do obalových materiálů šetrných k životnímu prostředí.


Složení

Patentovaný propolisový extrakt, extrakt z mořské řasy Laminaria digitata (hydrolyzované), extrakt z Chlorella vulgaris, panthenol, aloe, slunečnicový olej, kyselina hyaluronová, vitamin E, alantoin, odvar z šípkové růže, přírodní pigmenty (oxidy železa a titanu, nikoli v nanoformě). Širokospektrální ochrana před UVA + UVB zářením díky čtyřem filtrům v minimálních koncentracích bezpečných pro pokožku.


Použití

Malé množství přípravku naneste na vyčištěnou pleť přibližně 20 minut před pobytem na slunci. Vyhněte se oblasti očí.


Upozornění

Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.