Kosmetika

Avène Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém 40 ml

Značka: AVÈNE
Produktová řada: Hyaluron
3.7

Multi-intenzivní noční krém Avène Hyaluron Activ B3 dokonale regeneruje a vyživuje namáhanou pokožku během spánku. Zvyšuje její pevnost a pružnost a vyhlazuje vrásky.

875
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém 40 ml

50146964

Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém

Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém

Značka Eau Thermale Avène přichází přichází s revolučním přístupem v boji proti vráskám:

Dermokosmetickou péčí s koncentrovanou kyselinou hyaluronovou v kombinaci s 6% niacinamidem působí na příčiny stárnutí*, vyhlazuje vrásky a zpevňuje pleť.

Ve spolupráci s uznávaným odborníkem v oblasti anti-agingu, profesorem Jean-Marcem Lemaitre, se společnost zaměřila na buněčnou senescenci – poslední stádium stárnutí buněk.

O stárnutí pleti

Každá buňka postupně stárne, není tak aktivní a přestává plnit svoji funkci, říkáme, že se stává se senescentní. Vědci pojmenovali tyto buňky jako „zombie", protože začínají vylučovat specifický sekretom (SMS – Senescence-Messaging-Secretome), jehož prostřednictvím kontaminují okolní zdravé kožní buňky, a tím šíří a urychlují stárnutí pleti.

Buněčná senescence je „nakažlivá“.


Řada Hyaluron Activ B3

Produkty cílí přímo na příčinu stárnutí pleti, a tím zpomalují jeho proces. Navíc pomáhájí chránit pokožku a prodlužují její „životnost".**

Hlavní aktivní látky

  • Niacinamid – zpomaluje šíření stárnutí v pleti, redukuje vrásky a jemné linky, zlepšuje elasticitu pleti, zmírňuje pigmentové skvrny a oxidativní stres.
  • Čistá přírodní kyselina hyaluronová HMW je hlavní a základní složkou pleti. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová (HMW) pleť vyplňuje a povrchově ji hydratuje.
  • Přesný fragment HAF120 stimuluje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové a působí proti vráskám.
Avène Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém – hlavní aktivní látky
  • Extrakt z Haritaki – výtažek z ovoce „dlouhověkosti", které ve své ruce drží i samotný Budha, chrání kyselinu hyaluronovou a zabraňuje jejím ztrátám z pleti. Již po 8 hodinách zůstává v pleti 10x více kyseliny hyaluronové.***
  • Retinal (Retinaldehyd) – je méně známý než retinol, avšak 10x účinnější****,  protože je přímým prekurzorem (využitelnou zásobárnou) kyseliny retinové, tedy formy vitaminu A, kterou pleť potřebuje. Retinal stimuluje buněčnou obnovu* a aktivuje syntézu kolagenu.
Avène Hyaluron Activ B3 Multi-intenzivní noční krém - haritaki, retinal

Multi-intenzivní noční krém jako jediný z řady Hyaluron nepůsobí přímo na buněčnou senescenci. Obsahuje nižší, 2% koncentraci niacinamidu, který obnovuje ochrannou kožní bariéru, aby pleť lépe udržela vodu. Tato péče je doplňující třešničkou celé řady.

Vitamin A je látka s největší omlazující schopností, je motorem buněčného mládí. Tento bohatý noční krém posiluje během spánku přirozené obnovující procesy v pleti – ráno se probudíte s rozzářenou vyhlazenou pletí.

Produkt má jemnou parfemaci a lehké zabarvení díky obsahu přirozeně barevných aktivních látek – retinaldehydu a výtažku z haritaki.

97 % složek je přírodního původu.

Multi-intenzivní noční krém Avene

Použití

Používejte každý večer na suchou, dokonale odlíčenou pleť. Pokud cítíte nepříjemné štípání či diskomfort, prodlužte rozestup mezi jednotlivými aplikacemi, než si pleť na retinaldehyd zvykne. Ideálně aplikujte obden.

Krém je vhodné kombinovat s ostatními produkty z řady Hyaluron Activ B3:

Avène řada Hyaluron Activ B3


* test in vitro

** H. T. Kang et al., Aging Cell (2006) 5, pp. 423 423-436

*** farmakologické hodnocení obsahu HA v pleti, in vitro test, 2021

**** Biochem J. (1990) 268, 371-378, Printed in Great Britain, Retinol and retinal metabolism. Relation to the state of differentiation of cultured human keratinocytes. Siegenthaler G. Et al.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.