Kosmetika

Institut Esthederm Photo Reverse Anti-Dark Spots Cream tyčinka 10 g

Produktová řada: Photo Reverse

Tyčinka Photo Reverse Anti-Dark Spots Cream od značky Institut Esthederm poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Bojuje proti pigmentovým skvrnám.

1 690
Doprava zdarma

O produktu: Institut Esthederm Photo Reverse Anti-Dark Spots Cream tyčinka 10 g

50144403

Úvod

Tyčinka Photo Reverse Anti-Dark Spots Cream od značky Institut Esthederm poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Posiluje ochrannou vrstvu pleti, eliminuje působení volných radikálů a redukuje pigmentové skvrny. Bojuje proti fotostárnutí a zanechává svěží a mladistvě vypadající pokožku. Tyčinka má voděodolnou texturu, která vám zajistí ochranný štít i v náročných situacích. Po použití bude vaše tvář dokonale sjednocená a dostane přirozený tón. Praktické balení, ideální na cesty.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením
  • bojuje proti pigmentovým skvrnám
  • zanechává svěží a sjednocenou pleť

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.