Kosmetika

Yves Rocher Vyživující tělové mléko riche 190 ml

Yves Rocher Vyživující tělové mléko riche vyživuje a hydratuje pokožku těla a udržuje její mladistvý vzhled. Snadno se vstřebává, nezanechává mastný film.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Vyživující tělové mléko riche 190 ml

50145899

Úvod

Vyživující tělové mléko Creme Riche Yves Rocher pěstí a hloubkově vyživuje pokožku celého těla. Pokud jej budete používat na denní bázi, bude vaše pokožka den ode dne hladší a pružnější. Lehoučká pečující textura tělového mléka se rychle vstřebává a poskytuje pocit komfortu po celý den.

Hlavní vlastnosti:

  • udržuje mladistvý vzhled pokožky těla
  • zpomaluje stárnutí pokožky těla
  • vyživuje a obnovuje strukturu pokožky
  • zanechává pokožku jemnou a vyživenou
  • jemná, nemastná textura

Řada Riche Créme - anti aging péče z 1000 damašských růží

Řada Riche Créme reaguje na specifické potřeby zralé pleti s viditelnými projevy stárnutí. Experti z Yves Rocher vybrali 30 vzácných olejů s výraznými omlazujícími účinky. Složení produktů Riche Créme je navíc obohaceno o růžový vosk, který intenzivně regeneruje a vyživuje pleť. Tato blahodárná ingredience z damašské růže se získává precizním extračním procesem a ke kilogramu růžového vosku je potřeba jedné tuny těchto květů. Vosk spolu s jojobovým olejem tvoří jednu z nejvýraznějších složek řady Riche Créme. Už po prvním měsíci používání působí pleť mladším dojmem a září svěžestí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.