Drogerie

Woolite Keratin Tekutý prací prostředek na černé prádlo 3,6 l

Značka: WOOLITE
5.0

Tekutý prací prostředek na černé prádlo Woolite Keratin šetrně pere a chrání černé a tmavé oblečení před vyblednutím. Funguje i při nízkých teplotách od 30 °C.

Skladem na e-shopu
189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Woolite Keratin Tekutý prací prostředek na černé prádlo 3,6 l

50146385

Úvod

Tekutý prací prostředek na černé prádlo Woolite Keratin šetrně pere a chrání černé a tmavé oblečení před vyblednutím. Aktivní složení s keratinem chrání vlákna před poškozením a udržuje jejich stálý tvar. Dokonale odstraňuje skvrny, přičemž zachovává sytost a svěžest barvy. Funguje i při nízkých teplotách od 30 °C. Ideální k praní v pračce i v ruce.

Hlavní vlastnosti:

  • aktivní složení s keratinem
  • efektivně odstraňuje skvrny
  • chrání tkaniny před poškozením během praní
  • zachovává intenzitu barev
  • účinný od 30 °C

Složení

5 % nebo více avšak méně než 15 % aniontové povrchově aktivní látky, Méně než 5 % mýdlo, neiontové povrchově aktivní látky, enzymy, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfém.


Použití

Po použití při ručním praní si důkladně umyjte ruce. Vždy dodržujte pokyny na praní dle štítku na oblečení. Nové oblečení perte odděleně. Prací přípravek dávkujte do zásobníku nebo jej umístěte do bubnu pračky.


Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P264 Po manipulaci si důkladně omyjte ruce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.