Drogerie

Woolite Keratin Tekutý prací prostředek na barevné prádlo 3,6 l

Značka: WOOLITE
5.0

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Woolite Keratin šetrně pere a chrání barevné oblečení před vyblednutím. Funguje i při nízkých teplotách od 30 °C.

Skladem na e-shopu
189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Woolite Keratin Tekutý prací prostředek na barevné prádlo 3,6 l

50146386

Úvod

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Woolite Keratin šetrně pere a chrání barevné oblečení před vyblednutím. Aktivní složení s keratinem chrání vlákna před poškozením a udržuje jejich stálý tvar. Dokonale odstraňuje skvrny, přičemž zachovává sytost a svěžest barvy. Zachycuje barviva, díky tomu zamezuje obarvení světlejších oděvů. Funguje i při nízkých teplotách od 30 °C. Ideální k praní v pračce i v ruce.

Hlavní vlastnosti:

  • aktivní složení s keratinem
  • efektivně odstraňuje skvrny
  • chrání tkaniny před poškozením během praní
  • zachovává intenzitu barev
  • účinný od 30 °C

Složení

5 % nebo více, avšak méně než 15 % aniontové povrchově aktivní látky, Méně než 5 % mýdlo, neiontové povrchově aktivní látky, enzymy, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfém, linalool, limonene.


Použití

Vždy dodržujte pokyny na praní dle štítku na oblečení. Nové oblečení perte odděleně. Prací přípravek dávkujte do přihrádky k tomu určené nebo umístěte do bubnu pračky.


Upozornění

Standardní věty o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P264 Po manipulaci si důkladně omyjte ruce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.