Kosmetika

Venira Sprchový olej kokos 200 ml

Značka: VENIRA

Sprchový olej Venira obsahuje kokosové glykosidy, kyselinu mléčnou, meruňkovou vodu a glycerin, které pleť krásně regenerují, hydratují a zjemňují.

NAVÍC Venira Gumoví medvídci vlasy nehty pleť 30 kapslí Při nákupu produktů značky Venira v minimální hodnotě 1500 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Venira Gumové medvídky vlasy nehty pleť 30 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024
349
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Sprchový olej kokos 200 ml

50148722

Úvod

Hedvábně jemná a vyživená pokožka po každé sprše? Samozřejmě! Se sprchovým olejem Venira si ji můžete užívat každý den. Sprchový olej totiž zajistí nejen maximálně šetrné umytí, ale zároveň veškerou potřebnou péči. V jeho složení najdete kokosové glykosidy, kyselinu mléčnou, meruňkovou vodu a glycerin, které pleť krásně regenerují, hydratují a zjemňují. Pokožka tak zůstane dokonale čistá, nádherně vyživená a neodolatelně hebká na dotek.

Hlavní vlastnosti:

  • maximálně šetrně odstraňuje veškeré nečistoty z pokožky
  • intenzivně vyživuje pokožku
  • podporuje ochrannou vrstvu pokožky
  • zajišťuje dlouhotrvající hydrataci
  • eliminuje napětí a suchost pokožky
  • zanechá pokožku vyhlazenou a jemnou
  • jemná kokosová vůně

Složení

Meruňková voda obsahuje mastné kyseliny a širokou škálu vitamínů, díky kterým pokožku dokonale vyživí a dodá jí zářivý vzhled.
Kokosové glukosidy mají schopnost na sebe vázat veškeré nečistoty z pokožky.
Kyselina mléčná pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky, díky čemuž pokožku zanechá vyhlazenou a jemnou na dotek. Zároveň pomáhá udržovat přirozené pH pokožky, sjednocuje její tón a prvotřídně hydratuje.
Glycerin má vlastnost vázat na sebe vodu, takže pokožku krásně hydratuje a zjemňuje.


Použití

Naneste malé množství sprchového oleje na navlhčenou pokožku a jemně vmasírujte. Následně jej stačí pouze důkladně opláchnout vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.