Kosmetika

Venira Přírodní šampon pro podporu růstu vlasů vanilka 300 ml

Značka: VENIRA

Venira Přírodní šampon pro podporu růstu vlasů šetrně čistí vlasy a vlasovou pokožku a stimuluje vlasové kořínky. Podporuje výživu vlasových folikulů a růst vlasů.

NAVÍC Venira Gumoví medvídci vlasy nehty pleť 30 kapslí Při nákupu produktů značky Venira v minimální hodnotě 1500 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Venira Gumové medvídky vlasy nehty pleť 30 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024
435
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Přírodní šampon pro podporu růstu vlasů vanilka 300 ml

50148709

Úvod

Šampon z přírodních látek s jemnou vanilkovou vůní pro všechny, kteří chtějí podpořit růst vlasů. Venira Přírodní šampon pro podporu růstu vlasů 300 ml šetrně čistí vlasy a vlasovou pokožku a stimuluje vlasové kořínky. Při pravidelném používání pomáhá vlasové pokožce rychle získat zpět její pevnost a pružnost a podporuje přirozený růst vlasů. Obsahuje aktivní patentovanou složku Hotflux, která šetrně odstraňuje nečistoty, a přitom nedráždí pokožku. Podporuje výživu vlasových folikulů a růst vlasů.

Výsledek:

  • šetrně myje vlasovou pokožku
  • stimuluje vlasové cibulky
  • podporuje růst vlasů
  • vyživuje vlasy a pomáhá dosáhnout dlouhých a hezkých vlasů
  • obsahuje 98 % přírodních látek
  • vhodný pro ženy i muže
  • jemná vanilková vůně

Použití

Naneste obvyklé množství přípravku po celé délce mokrých vlasů, napěňte a jemně vmasírujte do vlasové pokožky i délek vlasů. Zaměřte se na oblast vlasové pokožky a proveďte krátkou masáž. Následně šampon důkladně opláchněte, aby na pokožce hlavy a ani v délkách vlasů nezůstaly žádné jeho zbytky – ty by mohly zapříčinit vznik lupů, svědění pokožky nebo nadměrné maštění vlasové pokožky. Vyvarujte se kontaktu s očima.


Upozornění

Vyvarujte se kontaktu s očima. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.