Kosmetika

Loréal Paris Revitalift Clinical sérum s vitaminem C 30 ml

Produktová řada: Revitalift
5.0

Loréal Paris Revitalift Clinical sérum s vitaminem C , kyselinou salicylovou a vitamínem E působí proti stárnutí pleti, sjednocuje její tón a redukuje viditelnost pórů a vrásek.

*Při nákupu nad 399 Kč sleva 25 % *Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 25 %. Akce platí do 15. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
NAVÍC MBL GWP Batoh 1 ks Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC MBL GWP Batoh 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 15. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
*Při společném nákupu sleva 15 % *Při společném nákupu Loréal Paris Revitalift Clinical čisticí pleťové pěny + Loréal Paris Revitalift Clinical séra + Loréal Paris Revitalift Clinical Denní Anti-UV získáte slevu 15 %. Akce platí do 31.12.2024 nebo do vyprodání zásob.
419
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

Výhodný nákup

  • Sleva 159 Kč, pokud koupíte společně

O produktu: Loréal Paris Revitalift Clinical sérum s vitaminem C 30 ml

50146453

Úvod

Navraťte své pleti mladistvý vzhled! Pokud vás trápí počínající vrásky, viditelné póry a nejasný tón pleti, nezoufejte. Sérum Loréal Paris Revitalift Clinical si s nimi poradí. Přípravek s obsahem antioxidantů viditelně koriguje znaky stárnutí pleti, jako jsou nejednotný tón, póry a vrásky. Obsažený vitamin C podporuje tvorbu vlastního koleganu a pomáhá zmírňovat projevy stárnutí a mdlý vzhled pleti. Kyselina salicylová má exfoliační vlastnosti, čímž přispívá k redukci pórů a vyhlazení textury pleti. Vitamin E ve spojení s vitaminem C chrání pleť před oxidačním stresem.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje tón pleti
  • redukuje póry a vrásky
  • chrání před oxidačním stresem

Složení

Vitamin C, vitamin E a kyselina salicylová.


Použití

Aplikujte 2–3 kapky séra na vyčištěný obličej a krk. Pokud sérum aplikujete ráno, nezapomeňte použít ochranný přípravek minimálně SPF 20.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.