Kosmetika

Annemarie Börlind Purifying Care Pleťové tonikum na problematickou pleť 150 ml

Produktová řada: Purifying Care

Pleťové tonikum na problematickou pleť Annemarie Börlind Purifying Care vyčistí pokožku do hloubky, reguluje mazotok a nenarušuje přirozené pH. Zjemňuje póry.

NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenka Black 10 ml Při nákupu produktů značky Annemarie Börlind v minimální hodnotě 1200 Kč vč. DPH v libovolné kombinaci získáte NAVÍC Annemarie Börlind Precizně tvarující řasenku Black 10 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
339
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Purifying Care Pleťové tonikum na problematickou pleť 150 ml

50148876

Úvod

Pleťové tonikum Purifying Care na problematickou pleť od Annemarie Börlind odstraňuje zbytky nečistot a tonizuje pleť. Při pravidelném používání redukuje tvorbu pupínků a normalizuje mazotok. Zklidňuje, vyživuje a hydratuje. Pokožka je po použití bez pocitu pnutí. Obsahuje kyselinu salicylovou, která má jemný peelingový efekt, takže zároveň zjemňuje póry. Výsledkem je svěží a zářivá pleť. Vhodné pro vegany.

Šetrná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje zbytky nečistot
  • tonizuje
  • zjemňuje póry

Seznamte se s řadou Purifying Care

Trápí vás problematická a mastná pleť? Pro ty nejlepší výsledky doporučujeme vsadit na všechny produkty řady Purifying Care. Společně se postarají o perfektní hloubkové čištění, regeneraci a hydrataci.


Složení

Extrakt z řebříčku obecného – zpevňuje a čistí, kyselina salicylová – odstraňuje nečistoty z pokožky.


Použití

Ráno a večer kosmetický přípravek naneste na vyčištěnou pleť a jemně vmasírujte poklepáváním konečky prstů. Nejlepších výsledků dosáhnete používáním čisticího gelu, tonika a pleťového krému ze stejné řady.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.