Kosmetika

BIO BIONE Avena Vlasový šampon pro citlivou pokožku 260 ml

Značka: BIO BIONE
Produktová řada: Avena

BIO BIONE Avena Vlasový šampon s konopím a výtažky z ovsa je určen pro citlivou pokožku se sklonem k ekzémům či lupénce.

115

Cena za 100 ml: 44,23 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BIO BIONE Avena Vlasový šampon pro citlivou pokožku 260 ml

50112423

Úvod

Citlivá pleť vyžaduje speciální péči. Společnost Avena vytvořila šampon na vlasy speciálně pro pokožku se sklonem k ekzémům či lupénce. BIO BIONE Avena Vlasový šampon s konopím a výtažky z ovsa dosahuje vysoké pěnivosti a mohutné čisticí a mycí síly, bez extrémního odmaštění pokožky i vlasů a hodí se pro každodenní použití bez rizika podráždění. Aby si pokožka uchovala vláčnost a jemnost je přípravek obohacen o hydratační složky – ureu, lecitin a výživný arganový olej, přídavek keratinového hydrolyzátu výtečně zpevňuje a regeneruje vlasové vlákno.

Výsledek

  • šetrně čistí vlasy
  • obsahuje hydratační a zklidňující složky
  • napomáhá regeneraci pokožky i vlasů

Složení

  • Vlasový šampon mimo jiné obsahuje: ureu, arganový olej, konopný extrakt, lecitin, panthenol, keratin, kyselinu mléčnou.
  • Hlavní složkou je extrakt z umletých zrnek a vlákniny planého ovsa, který obsahuje množství cenných látek, jako jsou lipidy, glukany, minerály, bílkoviny, polysacharidy, flavonoidy, alkaloidy, saponiny, steroly a zvláště avenanthramidy.
  • Vyrobeno v BIO formulaci, bez SLS, SLES, silikonů či parabenů.
  • S hypoalergenní parfemací.
  • Koncentrované složení – k použití postačuje malé množství, a tak vám přípravek vydrží mnohem déle, než byste předpokládali podle velikosti balení. Díky tomu je přípravek šetrný jak k vlasům, tak i k přírodě.

Použití

Šetrné složení je speciálně určené pro citlivou a problematickou pleť, která má sklony k ekzémům, vzniku červených skvrn, rychlé epitelizaci, atopickému ekzému či lupénce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.