Kosmetika

Avène Hyaluron Activ B3 Pleťový krém náhradní náplň 50 ml

Značka: AVÈNE
Produktová řada: Hyaluron

Pleťový krém Avène Hyaluron Activ B3 obsahuje kyselinu hyaluronovou a niacinamid. Tyto složky dokonale hydratují namáhanou pokožku a vyhlazují jemné linky.

Sleva 30 % při nákupu 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks označených produktů značky Avène získáte slevu 30 %. Akce se nevztahuje na řadu SUN. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
825
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Avène Hyaluron Activ B3 Pleťový krém náhradní náplň 50 ml

50146967

Úvod

Pleťový krém Avène Hyaluron Activ B3 obsahuje kyselinu hyaluronovou a niacinamid. Tyto složky dokonale hydratují namáhanou pokožku a vyhlazují jemné linky. Krém podporuje ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky a zabraňuje jejímu vysychání. Při pravidelném používání bude vaše pokožka hedvábně hebká a viditelně pevnější a pružnější. Zpevňuje kontury obličeje.* Obsahuje 92 % složek přírodního původu. Ideální na všechny typy pleti včetně citlivé. Jedná se pouze o náhradní náplň krému do skleněné dózy.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • udržuje potřebnou vlhkost v pleti
  • zanechává hedvábně hebkou pokožku
  • zvyšuje pevnost a pružnost pleti
  • ideální na všechny typy pleti včetně citlivé

*Přístrojové měření, 41 osob, výsledky po 2 měsících. Podle 97 % žen OSVĚŽUJE pleť. REDUKUJE vrásky již za 2 týdny. REGENERUJE pleť a oddaluje stárnutí.


Použití

Nanášejte jednou až 2x denně. Aplikujte samostatně nebo po zaschnutí séra na obličej, krk a dekolt. Naneste dostatečné množství na pokožku a jemně vmasírujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.