Doplněk stravy

Green idea Enzym Premium 90+20 tobolek

Značka: GREEN IDEA

Green idea Enzym Premium obsahuje kombinaci enzymů, koenzym Q10, rutin + bylinné extrakty pro aktivní život. Obsahuje látky, které podporují imunitu, fyzické a duševní zdraví.

439

Cena za 1 kus: 3,99 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Enzym Premium 90+20 tobolek

50146946

Úvod

Green idea Enzym Premium obsahuje kombinaci rostlinných enzymů (bromelain, papain, trypsin, chymotrypsin, pankreatickou proteázu, amylázu, peptidázu a lipázu), koenzym Q10, bioflavonoid rutin z jerlínu japonského + bylinné extrakty pro aktivní život*. Enzymy jsou specifické organické molekuly, které působí jako biokatalyzátory – zabezpečující a mnohdy urychlující biologické reakce. Koenzym Q10 se účastní procesů, spojených s tvorbou energie v buňkách. Přípravek je doplněný výtažkem z rozchodnice růžové (rhodioly) a eleuterokoku, zvaného též sibiřský ženšen, které působí jako adaptogeny, to znamená, že pomáhají organismu vyrovnat se se stresem a nepohodou, podporují duševní výkonnost. Eleuterokok podporuje imunitu, fyzické a duševní zdraví. Je vhodným doplňkem před plánovanými operačními zákroky i pro zotavení v rekonvalescenci.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje komplex rostlinných enzymů + koenzym Q10
  • rhodiola a eleuterokok* působí jako adaptogeny, podporují kognitivní výkonnost
  • eleuterokok podporuje imunitu, fyzické a duševní zdraví
  • rhodiola podporuje duševní pohodu

Dávkování

Prvních 5 dnů užívejte 2x denně 4 tobolky, následně užívejte 2x denně 2 tobolky. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Bromelain (ananas), papain (papaya), koenzym Q-10, Rhodiola rosea standardizovaný extrakt z kořene (salidrosidy 3 %), Eleutherococcus senticosus standardizovaný extrakt z kořene (eleuterosidy 0,8 %), rutin (Sophora japonica), trypsin, pankreatická proteáza, amyláza, peptidáza, lipáza, chymotrypsin, kapsle.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící matky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.