Drogerie

Savo Razant čistič odpadů 1,2 l

Značka: SAVO
5.0

Čistič odpadů Savo Razant uvolňuje usazeniny, odstraňuje odolné nečistoty a zanechává dokonale čisté a svěží povrchy. Redukuje nepříjemný odér a přináší příjemnou vůni čistoty.

119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Savo Razant čistič odpadů 1,2 l

50148787

Úvod

Čistič odpadů Savo Razant uvolňuje usazeniny, odstraňuje odolné nečistoty a zanechává dokonale čisté a svěží povrchy. Okamžitě rozpouští veškeré organické nečistoty jako tuky, zbytky jídel, mýdlo, vlasy a další. Gelový prostředek likviduje usazeniny odtokových trubkách umyvadel, dřezů a van. Redukuje nepříjemný odér a přináší příjemnou vůni čistoty. 

Hlavní vlastnosti:

  • rozpouští usazeniny
  • pročišťuje odtokové trubky
  • zanechává příjemnou vůni

Složení

Hydroxid sodný, méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky.


Použití

Přípravek má bezpečnostní uzávěr. Stlačte na vyznačených bočních plochách a odšroubujte. Použití k uvolnění ucpaných odpadů: v případě silného rozsahu znečištění nalijte do výlevky 500 ml přípravku a nechte působit minimálně 30 minut. Pokud se jedná o extrémní znečištění, postup opakujte. Použití při běžném úklidu: nalijte do výlevky 200 ml přípravku a nechte působit minimálně 30 minut. Poté propláchněte proudem teplé vody. 1 uzávěr = 40 ml.


Upozornění

H290 Může být korozivní pro kovy. H314 Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P280 Používejte ochranné rukavice. P280 Používejte ochranné brýle/obličejový štít. P280 Používejte ochranný oděv. P234 Uchovávejte pouze v původním obalu. P303 PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): P361 Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. P353 Opláchněte kůži vodou/osprchujte. P305 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: P351 Několik minut opatrně oplachujte vodou. P338 Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. P391 Uniklý produkt seberte. P501 Odstraňte obal v souladu se zákonem o odpadech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.