Kosmetika

Lirene Exfoliační maska na nohy 2,5% Urea 1 pár

Značka: LIRENE
5.0

Lirene Exfoliační maska na nohy 2,5% Urea regeneruje a zjemňuje pokožku nohou, změkčuje ztvrdlé paty a zajišťuje hebké nohy jako po salónním ošetření.

145
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Lirene Exfoliační maska na nohy 2,5% Urea 1 pár

50147165

Úvod

Profesionální péče o nohy na domácí použití – exfoliační maska na nohy Lirene 2,5% Urea odstraňuje odumřelé částečky pokožky, aniž by došlo k mechanickému tření. Maska rovněž regeneruje a zjemňuje pokožku, změkčuje ztvrdlé paty a zajišťuje hebké nohy jako po salónním ošetření. 

Hlavní vlastnosti:

  • exfoliuje a regeneruje pokožku
  • s párem ponožek na aplikaci masky
  • změkčuje a zjemňuje pokožku nohou

Složení

2,5% Urea, 7,5% podíl AHA kyselin, kokosový olej, medový extrakt.  


Použití

Nohy před použití masky omyjte a důkladně osušte. Odtrhněte vrchní část pytlíku s ponožkami a vyjměte je. Jemně otevřete každou ponožku odlepením její vrchní části. Ponožky opatrně nasaďte a nechte je působit 40-60 minut. Po uplynutí doby ponožky sejměte a nohy opláchněte vodou. Exfoliační proces začne zhruba za 5-7 dní po použití a trvá 7-10 dní v závislosti na tloušťce ztvrdlé kůže a kuřích ok. Během tohoto období byste neměli pokožku mechanicky třít, nedoporučujeme ani použití jiných peelingových produktů. Naopak doporučujeme namáčení chodidel v teplé vodě a použití vyživujících krémů. Masku je vhodné používat maximálně jednou měsíčně.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte na od slunce spálenou, poraněnou nebo jinak podrážděnou pokožku. Výrobek obsahuje AHA kyseliny, pokud trpíte alergií na tuto složku či na jiné ingredience, nedoporučujeme jeho použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.