Doplněk stravy

LIPOchoco Lipozomální vitamíny C + D3 + Zn 40 medvídků

Značka: LIPOCHOCO

LIPOchoco Lipozomální vitamíny C + D3 + Zn je doplněk stravy pro děti ve formě čokoládových medvídků. Obsahuje denní dávku vitaminů C a D, zinek a černý bez pro podporu imunity.

235

Cena za 1 kus: 5,88 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LIPOchoco Lipozomální vitamíny C + D3 + Zn 40 medvídků

50147759

Úvod

Čokoládoví medvídci plní vitaminů pro podporu imunity. LIPOchoco Lipozomální vitamíny C + D3 + Zn je doplněk stravy pro děti, který obsahuje denní dávku vitaminů C a D, zinek a výtažek bobulí černého bezu, které podporují imunitní systém. Vitamin D je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí.

Hlavní vlastnosti

  • podporuje normální funkci imunitního systému (vitaminy C a D, zinek)
  • vitamin D je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí
  • vitamin C zvyšuje vstřebávání železa
  • černý bez podporuje přirozenou obranyschopnost, je antioxidantem a podporuje normální funkce dýchacího systému

Dávkování

Denní dávka je 1 medvídek denně.


Složení

Sladidlo (maltitol), ztužený palmojádrový olej (transmastné kyseliny <1 %), sušené odstředěné mléko, inulin, lipozomální vitamín C, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, extrakt z plodů černého bezu (Sambucus nigra), lipozomální vitamín D3, lecitiny (ze slunečnice), laktát zinečnatý, antioxidanty (slunečnicový lecitin, askorbyl palmitát, extrakt bohatý na tokoferol), aroma (příchuť černý rybíz). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.