Kosmetika

Yves Rocher Hydratační gel na oční okolí 15 ml

Yves Rocher Hydratační gel na oční okolí intenzivně hydratuje, projasňuje a vyživuje oblast očí. Lehce se vstřebává a podporuje svěží vzhled.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
505
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Hydratační gel na oční okolí 15 ml

50145817

Úvod

Dopřejte si intenzivní non-stop hydrataci očního okolí až na 48 hodin! Odmění se vám znovunabytým jasem, jemnější texturou a mladistvým vzhledem! Hydra Végétal hydratační gel na oční okolí okamžitě zvláční a prozáří oblast očí, která poté působí odpočatě a svěže.

Řada Hydra Végétal –⁠⁠⁠ hloubková hydratace na dlouhou dobu

Řada Hydra Végétal byla vyvinuta speciálně pro potřeby normální, smíšené až suché pleti. Intenzivně a hloubkově hydratuje a podporuje přirozený jas pokožky. Součástí řady je buněčná voda z kosmatcovníku, která má schopnost zachytit vláhu v pleti a udržet ji tam po dlouhou dobu.

Hlavní vlastnosti:

  • dlouhodobě hydratuje oční okolí
  • rozjasňuje, osvěžuje a revitalizuje
  • pro normální až smíšenou pleť
  • jemná a lehká textura
  • vhodné jako první péče o mladistvou pleť


Použití

Na pokožku v oblasti očí vymáčkněte malé množství gelu. Krouživými pohyby vmasírujte kulatou částí přípravku do očního okolí. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.