Kosmetika

Yves Rocher Péče proti drobným nedostatkům pleti 50 ml

Yves Rocher Sebo Végetal péče proti drobným nedostatkům pleti redukuje přebytečný maz a vyhlazuje texturu pleti, která je po použití zářivá, jemná a bez nežádoucího lesku.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
699
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Péče proti drobným nedostatkům pleti 50 ml

50145818

Úvod

Yves Rocher Sebo Végetal péče proti drobným nedostatkům pleti dodává mastné a problematické pokožce patřičnou výživu a hydrataci. Gelová textura přípravku se snadno vstřebává do pokožky, redukuje přebytečný maz a vyhlazuje texturu pleti, která je po použití zářivá, jemná a bez nežádoucího lesku.

Řada Sebo Végétal – péče o mastnou a problematickou pleť s rojovníkem grónským

Sebo Végétal – řada s extraktem z rojovníku grónského reaguje na potřeby mastné pleti se sklony k nedokonalostem. Pomáhá regulovat tvorbu nadbytečného mazu, zmatňuje a vyhlazuje texturu pleti a zjemňuje póry. Rojovník grónský je známý díky své schopnosti udržovat rovnováhu v půdě během tání sněhu v kanadské tajze. Vědci z Yves Rocher využili této schopností adaptace v nehostinných podmínkách a zařadili ji do přípravků péče o problematickou pleť.  

Hlavní vlastnosti:

  • zmatňuje a vyhlazuje pleť
  • intenzivně hydratuje až 24 hodin
  • zjemňuje viditelnost pórů

Použití

Naneste potřebné množství péče na konečky prstů a krouživými pohyby vmasírujte do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům. Nechte chvíli působit a poté můžete začít nanášet make-up.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.