Kosmetika

Yves Rocher Cílená péče proti nedostatkům pleti 10 ml

Yves Rocher Sebo Végétal cílená péče proti nedostatkům pleti efektivně bojuje s s nedokonalostmi přímo v místě jejich výskytu a pomáhá pokožce navrátit hezký a sjednocený vzhled.

NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml Při nákupu produktů značky Yves Rocher v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Yves Rocher sprchový gel mořská řasa 200 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 26. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
259
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yves Rocher Cílená péče proti nedostatkům pleti 10 ml

50145819

Úvod

Pupínky a další nedokonalosti čas od času potrápí každou pleť. Pokud hledáte řešení pro tyto případy, sáhněte po Yves Rocher Cílená péče proti nedostatkům pleti. Tento jemný přípravek z řady Sébo Végétal efektivně bojuje s s nedokonalostmi pleti přímo v místě jejich výskytu a pomáhá pokožce navrátit hezký a sjednocený vzhled.

Řada Sebo Végétal – péče o mastnou a problematickou pleť s rojovníkem grónským

Sebo Végétal – řada s extraktem z rojovníku grónského reaguje na potřeby mastné pleti se sklony k nedokonalostem. Pomáhá regulovat tvorbu nadbytečného mazu, zmatňuje a vyhlazuje texturu pleti a zjemňuje póry. Rojovník grónský je známý díky své schopnosti udržovat rovnováhu v půdě během tání sněhu v kanadské tajze. Vědci z Yves Rocher využili této schopností adaptace v nehostinných podmínkách a zařadili ji do přípravků péče o problematickou pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • lokální péče na nedokonalosti
  • udržuje rovnováhu pleti
  • jednoduchá aplikace

Složení

Naneste malé množství péče na prst a jemně vklepejte do postižené oblasti. Nechte chvíli působit a poté naneste oblíbenou péči.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.