Doplněk stravy

MOVit Energy Lipozomální Hořčík Citrát 60 kapslí

MOVit Energy Lipozomální Hořčík Citrát obsahuje minerál hořčík v lipozomální formě s vysokou biologickou dostupností a účinností. Hořčík pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky MOVit Energy získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 12. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
445
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy Lipozomální Hořčík Citrát 60 kapslí

50146931

Úvod

Doplněk stravy s obsahem hořčíku v lipozomální formě. MOVit Energy Lipozomální Hořčík Citrát obsahuje speciální formu hořčíku vázaného v lipozomech. Ty jsou složené z dvojvrstvy lipidů, které váží hořčík a efektivně ho dopravují do tkání organismu. Vysoká využitelnost hořčíku umožňuje příjem relativně nižší dávky při zanedbatelné zátěži organismu. Hořčík je pro lidský organismus velmi důležitý, podílí se na mnoha procesech v lidském těle. Příznivě ovlivňuje nervový systém a činnost svalů. Přípravek je vhodný pro vegetariány.

Účinky hořčíku na lidský organismus:

  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • k normálnímu energetickému metabolismu
  • k normální činnosti nervové soustavy
  • k normální činnosti svalů
  • k normální syntéze bílkovin
  • k normální psychické činnosti
  • k udržení normálního stavu kostí a zubů

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Účinná látka (například vitamin nebo minerál) je obalená lipidovou (tukovou) membránou a dopravena na místo určení. Ideální způsob, jak dopravit účinnou látku přímo do buněk. Zajišťuje vynikající účinnost a vstřebatelnost. Díky lepší absorpci je zapotřebí menší množství lipozomálního hořčíku citrátu k dosažení požadovaných účinků. To umožňuje větší flexibilitu při dávkování a přizpůsobení se individuálním potřebám.


Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není vhodný k dlouhodobému užívání.


Složení

Lipozomální hořčík (citrát hořečnatý, fosfolipidy) 744,68 mg, čistý hořčík (magnézium) 70,00 mg (18,7 % referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

Lipozomální hořčík (citrát hořečnatý, fosfolipidy), protispékavá látka – stearan hořečnatý rostlinného původu, HPMC kapsle.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.