Drogerie

CLEANEE ECO Home Hygienický čistič na nábytek s vůní borovice 500 ml

Značka: CLEANEE
Produktová řada: ECO Home

Hygienický čistič na nábytek s vůní borovice od CLEANEE ECO Home obsahuje pouze přírodní ingredience. Odstraňuje prach, nečistoty a mastnotu ze všech povrchů.

129
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: CLEANEE ECO Home Hygienický čistič na nábytek s vůní borovice 500 ml

50146608

Úvod

Hygienický čistič na nábytek s vůní borovice od CLEANEE ECO Home obsahuje pouze přírodní ingredience. Skládá se z výtažků z rostlin a přírodních olejů. Odstraňuje prach, nečistoty a mastnotu ze všech povrchů. Zanechává dlouhotrvající čistotu a nepřehlédnutelný lesk. Ideální k čištění jídelních stolů, konferenčních stolů, kancelářských stolů a nábytku, školních lavic a ostatního nábytku a dřevěných povrchů. Dále také laminátového nábytku, kovových i plastových doplňků, kožených sedaček nebo koženkových sedáků. Přípravek je snadno rozložitelný v přírodě. Je ohleduplný k pokožce i k životnímu prostředí. Můžete jej používat v blízkosti potravin. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje prach, mastnotu i nečistoty
  • ohleduplný k pokožce i k životnímu prostředí
  • podporuje udržitelnou domácnost

Použití

Před použitím protřepejte. Aplikujte na znečištěný povrch a nechte chvíli působit. Poté setřete pomocí měkké utěrky, případně vlhkým hadříkem. V případě potřeby proces opakujte.


Upozornění

Skladujte při teplotách 15–30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření, chraňte před mrazem. Produkt má 100% přírodní složení, a proto může pod vlivem teploty měnit konzistenci a barvu, nemá to však vliv na jeho vlastnosti. Uchovávejte v původních obalech. Použitelné po dobu 6 měsíců od první aplikace. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.