Doplněk stravy

Valentis Versan+ 120 kapslí

Značka: VALENTIS

Valentis Versan+ je doplněk stravy s obsahem BioCell Collagen® II (komplex hydrolyzovaného kolagenu typu II, chondroitin sulfátu a kyseliny hyaluronové) a vitaminu C, který přispívá ke správné tvorbě kolagenu.

549

Cena za 100 kusů: 457,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Valentis Versan+ 120 kapslí

50148136

Úvod

Výživa pro Vaše klouby. Přípravek Valentis Versan+ obsahuje BioCell Collagen® II (komplex hydrolyzovaného kolagenu typu II, chondroitin sulfátu a kyseliny hyaluronové) doplněný vitaminem C. Klouby zajišťují pohyb, který patří mezi nejzákladnější lidské potřeby a je důležitým ukazatelem kvality života. Je proto důležité starat se o své klouby úpravou pracovního a oddechového režimu, přiměřeným zatěžováním kloubů sportem nebo cvičením a zásobováním kloubů výživnými látkami. Kolagen tvoří základní stavební složku pojivových tkání, tj. chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů, hydrolyzovaný kolagen je lépe stravitelný a využitelný pro organismus. Kolagen typu II je nejvíce zastoupený v chrupavkách.

Hlavní složky:

  • chondroitin sulfát je základní stavební složkou kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání (kosti, vazy a šlachy)
  • kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty, má schopnost na sebe vázat velké množství vody a působí tak jako lubrikant
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, snižuje míry únavy a vyčerpání

Dávkování

Dospělí užívají 2 kapsle denně s jídlem. Doporučená délka užívání jsou 2-3 měsíce.


Složení

BioCell Collagen® 1000 mg - z toho hydrolyzovaný kolagen typu II 600 mg, chondroitinsulfát 200 mg a kyselina hyaluronová 100 mg, vitamin C 80 mg (100 % referenční výživové hodnoty) ve dvou kapslích.

BioCell Collagen®, obal kapsle (želatina, barvivo: oxidy a hydroxidy železa), protihrudkující látky: uhličitan vápenatý a síran vápenatý, kyselina L-askorbová (vitamin C), protihrudkující látky: horečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité pro vaše zdraví. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.