Drogerie

ATTITUDE Odstraňovač skvrn na dětské prádlo 800 ml

Značka: ATTITUDE

Odstraňovač skvrn ATTITUDE je vhodný na veškeré stálobarevné prádlo a praní při všech teplotách. Je vyrobený z přírodních zdrojů a obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných hypoalergenních složek.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
169
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ATTITUDE Odstraňovač skvrn na dětské prádlo 800 ml

50148244

Úvod

S malými dětmi se skvrnám na oblečení prostě nevyhnete. Chcete-li se jich zbavit ekologicky za pomocí přírodních složek, vyzkoušejte ATTITUDE Odstraňovač skvrn na dětské prádlo. Je vhodný na veškeré stálobarevné prádlo při všech teplotách. Stačí nasprejovat přímo na skvrnu, promnout a nechat působit v závislosti na intenzitě špíny (1 -10 min), poté vyprat. Odstraňovač skvrn je vyrobený z přírodních zdrojů a obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných složek. Jeho hypoalergenní složky vyhovují i citlivé dětské pokožce. Navíc je balený ve 100% recyklovatelném obalu.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňovač skvrn z (nejen) dětského prádla
  • obsahuje více než 95 % biologicky rozložitelných složek
  • pro výrobu jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie

O značce

Filozofie značky ATTITUDE

Za značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Respekt k přírodě

Všechny produkty jsou šetrné a přírodní, jsou vyráběny výhradně z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace zaručuje přátelský vztah firmy k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. Přípravky jsou balené do recyklovatelných obalů. Značka získala certifikaci EWG ("Environmental Working Group"), která pomáhá lidem vybírat jen ty zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů.

Veganské produkty

ATTITUDE je členem programu PETA („People for the Ethical Treatment of Animals“), což je největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě. Produkty neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.