Drogerie

Somat Tablety do myčky All in 1 Lemon & Lime 80 ks

Značka: SOMAT

Tablety do myčky Somat All in 1 Lemon & Lime dokonale odstraňují zbytky jídla i zaschlé nečistoty a zanechávají čisté a zářivě lesklé nádobí. Vhodní i na eko programy.

Skladem na e-shopu
279
Ušetříte 20%

Původní cena:  349 Kč  ·  sleva 70 Kč

Nejnižší cena před slevou: 349 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Somat Tablety do myčky All in 1 Lemon & Lime 80 ks

50148047

Úvod

Tablety do myčky Somat All in 1 Lemon & Lime dokonale odstraňují zbytky jídla i zaschlé nečistoty a zanechávají čisté a zářivě lesklé nádobí. Snadno se rozpouští, nezůsávají po nich zbytky. Eliminují všechny odolné skvrny od čaje a kávy i bez předmáčení. Udržují taktéž i čistou myčku bez usazenin z čisticích prostředků. Somat navíc funguje i při nízkých teplotách na eko programy.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňují odolné nečistoty
  • zanechávají dokonale čisté a lesklé nádobí
  • fungují i při nízkých teplotách

Složení

5-15 % bělicí činidla na bázi kyslíku, fosfonáty, polykarboxyláty, < 5% neiontové povrchově aktivní látky, enzymy, parfémy (limonene).


Použití

Vložte jednu tabletu do určeného zásobníku v myčce a spusťte obvyklý program.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.