Kosmetika

Annemarie Börlind LL Regeneration Gelová esence na suchou pleť 150 ml

Produktová řada: LL Regeneration

Gelová esence na suchou pleť LL Regeneration Annemarie Börlind působí jako tonikum a zvlhčovač. Vyživuje dehydratovanou pokožku, zklidňuje a vyhlazuje.

609
Ušetříte 20%

Původní cena:  765 Kč  ·  sleva 156 Kč

Nejnižší cena před slevou: 765 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind LL Regeneration Gelová esence na suchou pleť 150 ml

50148883

Úvod

Gelová esence na suchou pleť LL Regeneration od Annemarie Börlind vám nesmí chybět hned z několika důvodu. Jednak je skvělá jako druhý krok v rámci péče o pleť coby pleťový toner a zvlhčovač. Ale zároveň také zklidňuje pokožku. Můžete ji proto použít například po depilaci nebo holení. Zejména muži si produkt oblíbili jako „after shave“. Další velkou výhodou gelové esence je, že zanechává pleť jemnou a hladkou.

Jemná k pokožce i k přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • tonizuje a hydratuje
  • zklidňuje podrážděnou pokožku po depilaci a holení
  • vhodná pro vegany

Seznamte se s řadou LL Regeneration

Značka Annemarie Börlind pro vysušenou a dehydratovanou pleť připravila kolekci LL Regeneration. Produkty v této řadě vyživují pokožku a normalizují tvorbu mazu. Zároveň také regenerují, posilují a vyhlazují pleť.


Složení

Alantoin – zmírňuje podráždění, výtažek z aloe vera – zvlhčuje, zklidňuje, výtažek z květů nehtíku lékařského – regeneruje, výtažek z třapatky – zklidňuje.


Použití

Naneste ráno a večer na vyčištěný obličej, krk a dekolt. Pomocí prstů a vklepejte do pokožky. Zapojte do rutiny i další produkty z řady LL Regeneration – čisticí mléko, denní, noční a oční krém.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.