Kosmetika

Annemarie Börlind Rose Nature Lehký krém Supreme Glow anti-digital 50 ml

Produktová řada: Rose Nature

Lehký krém Supreme Glow anti-digital Rose Nature od Annemarie Börlind chrání před vlivem modrého světla. Rozjasňuje, redukuje vrásky. Ideální na všechny typy pleti.

1 250
Ušetříte 19%

Původní cena:  1 550 Kč  ·  sleva 300 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1550 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Rose Nature Lehký krém Supreme Glow anti-digital 50 ml

50148889

Úvod

Pracujete s elektronikou? Modré světlo, které vyzařuje z monitorů a displejů, může urychlovat stárnutí pokožky. Lehký krém Supreme Glow anti-digital Rose Nature od Annemarie Börlind je tu od toho, aby redukoval negativní dopady digitální zátěže na vaši pleť. Zmírňuje výskyt vrásek a projevy stárnutí. Pokožka je díky němu rozjasněná a svěží. Vhodný pro vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • zlepšuje pružnost a elasticitu pleti
  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • rozjasňuje

Seznamte se s řadou Rose Nature

Řada Rose Nature z dílny Annemarie Börlind byla vytvořená na míru moderním ženám. Každý den vystavujete svou pleť modrému světlu. Nezapomeňte ji chránit před jeho možnými negativními dopady. Anti-digital kosmetika zmírňuje vliv digitálního světa na pokožku. Posiluje, regeneruje a působí proti známkám stárnutí, které může způsobovat právě záře z monitorů.


Složení

Výtažek z kořene pivoňky – zpevňuje a snižuje tvorbu vrásek, chrání před účinky modrého světla, výtažek z růže skalní – redukuje dopady digitálního stresu, zlepšuje pružnost a pevnost, zpomaluje stárnutí pleti.


Použití

Používejte ráno a večer po očištění pokožky obličeje a dekoltu. Naneste dostatečné množství a jemně vmasírujte. Jako první krok, k očištění pleti, doporučujeme Čisticí gel anti-digital z kolekce Rose Nature.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.