Kosmetika

Annemarie Börlind Natu Collagen Boost Fluid na obličej 30 ml

Produktová řada: Speciální péče

Fluid na obličej Natu Collagen Boost od Annemarie Börlind zpevňuje pleť a dodává mladistvý vzhled. Stimuluje tvorbu kolagenu. Ideální na všechny typy pokožky.

869
Ušetříte 20%

Původní cena:  1 090 Kč  ·  sleva 221 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1090 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Annemarie Börlind Natu Collagen Boost Fluid na obličej 30 ml

50148897

Úvod

Toužíte po mladistvé a pevné pleti? Rádi byste se zbavili linek na obličeji? Fluid na obličej Natu Collagen Boost od Annemarie Börlind vyhlazuje pokožku a redukuje vrásky. Obsahuje aktivní ingredience v bio kvalitě, které posilují a předcházejí ztrátě pevnosti. Zároveň stimulují tvorbu kolagenu. Při pravidelném používání bude vaše pleť hebká a rozjasněná. Neobsahuje živočišné složky – Annemarie Börlind je první značka, která používá kolagen na rostlinné bázi. Díky tomu je Natu Collagen Boost vhodný i pro vegany.

Šetrná k pokožce i přírodě

Annemarie Börlind pečuje o vaši krásu i o přírodu. Značka si zakládá na udržitelnosti při získávání surovin a také při výrobě produktů. Filozofii společnosti dokládají četné certifikáty.

Hlavní vlastnosti:

  • navrací mladistvý, svěží vzhled
  • zvyšuje pevnost pokožky
  • vyhlazuje jemné linky

Složení

Bambucké máslo – vyživuje, fytoplankton – regeneruje, udržuje vlhkost a vyhlazuje, stahuje póry, extrakt z rosolovky řasotvaré (chemická struktura podobná struktuře kyseliny hyaluronové) – hydratuje, vyhlazuje a zklidňuje, rostlinný kolagen (z bílkovin z kukuřice, sóji, pšenice a vlčího bobu) – hydratuje, zvlhčuje, extrakt z černého tulipánu – posiluje.


Použití

Na vyčištěnou a tonizovanou pleť aplikujte přípravek ráno i večer. Lze jím nahradit denní nebo noční krém. Ovšem jestli máte suchou pleť, krém použijte. Mastné a smíšené pokožce však bude Natu Collagen Boost zcela stačit.

Pro co nejlepší výsledky produkt zkombinujte s dalšími anti-aging pleťovými přípravky značky Annemarie Börlind.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.