Doplněk stravy

KOMPAVA Skin Booster 300 g

Značka: KOMPAVA

KOMPAVA Skin Booster je beauty drink s kolagenními peptidy v kombinaci s elastinem, keratinem + ceramidy, kyselinou hyaluronovou pro hydrataci pokožky zevnitř.

1 150

Cena za 100 g: 383,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: KOMPAVA Skin Booster 300 g

50146282

Úvod

KOMPAVA Skin Booster je osvěžující beauty drink s příchutí tropického ovoce a limetky pro výživu vaší pleti. Obsahuje certifikované kolagenní peptidy v kombinaci s elastinem, keratinem, ceramidy, kyselinou hyaluronovou a vitaminy. Kolagenní peptidy poskytují stavební složky pro tvorbu vlastního kolagenu – důležitého pro pevnost a svěží vzhled pleti. Za její pružnost je zodpovědný elastin, který v tkání prokládá kolagenová vlákna a v přípravku Skin Booster je obsažen také v hydrolyzované formě, tedy naštěpený na lépe využitelné peptidy. Složka Cynatine® HNS obsahuje sirné aminokyseliny (cystein, methionin, serin a kyselinu glutamovou) – stavební látky keratinu tvořícího základní složku vlasů, nehtů a povrchové části pleti. Ceramidy a kyselina hyaluronová se postarají o hydrataci pokožky zevnitř.

Aktivní látky v přípravku Skin Booster

  • kolagenní peptidy, elastin, keratin
  • ceramidy a kyselina hyaluronová se postarají o hydrataci pokožky zevnitř
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže
  • vitamíny C a E chrání buňky před působením volných radikálů a oxidačním stresem
  • vitaminy B2 a B3 niacin přispívají k udržení dobrého stavu pokožky
  • biotin přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky
  • selen působí jako antioxidant a přispívá k udržení normálního stavu vlasů a nehtů

Dávkování

2 odměrky prášku (10 g / 1 sáček) rozmíchejte ve 200-250 ml vody a vypijte. Užívejte 1-2x denně, ideálně na lačný žaludek.


Složení

Kolagenové peptidy Verisol®, Fortigel®, beauty matrix (citrulin malát, elastinové peptidy Prolastin™ (ryby a výrobky z ryb), keratinové peptidy Cynatine® HNS, ceramidy Ceramosides™ , vitamin C (kyselina L-askorbová), sodná sůl kyseliny hyaluronové, sladidlo: glykosidy steviolu, kvasničný selen, protihrudkující látka: oxid křemičitý, vitamíny: niacin (nikotinamid), E (DL-α-tokoferylacetát), kyselina pantotenová (D-pantotenát vápenatý), B2 (riboflavin), B1 (thiaminmononitrát), B6 (pyridoxin hydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), biotin (D-biotin), B12 (kyanokobalamin), aroma: tropical, limetka. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro osoby mladší 18 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.