Kosmetika

Ahava Time to Smooth noční rozjasňující krém 50 ml

Značka: AHAVA

Ahava Time to Smooth noční rozjasňující krém eliminuje vrásky a rozjasňuje pleť. Obsahuje minerály z Mrtvého moře a další přírodní složky, které pleť vyživují, regenerují pokožku a obnovují.

1 390
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ahava Time to Smooth noční rozjasňující krém 50 ml

50149831

Úvod

Projasňující noční krém Ahava Time to Smooth se sametově hebkou texturou poskytuje pleti během spánku intenzivní výživu. Krém vyrovnává nerovnoměrný tón pleti a viditelně ji vyhlazuje. Jeho součástí je inovativní Tripeptide-38™ na vyhlazení vrásek a komplex minerálů z Mrtvého moře Osmoter™ obohacený o přírodní oleje a rostlinnými výtažky a dokonale projasňuje pleť.

Hlavní vlastnosti:

  • rozjasňuje a sjednocuje tón pleti
  • redukuje vrásky a jemné linky
  • vyživuje pleť během spánku
  • působí proti prvním známkám stárnutí
  • hypoalergenní a veganské složení 

Řada  Ahava Age Control Time to Smooth pro ženy 30+

Přípravky této pleťové řady jsou určeny pro unavenou, dehydratovanou pleť s vráskami, která potřebuje projasnit, hydratovat a vyživit. Díky pravidelnému používání je pleť opět zářivá, dokonale vyživená a zároveň chráněná proti vnějším vlivům.

Patentovaná složka Osmoter™ - exkluzivní směs minerálů z Mrtvého moře

Osmoter™ je exkluzivní, vědecky vyvážená směs minerálů z Mrtvého moře. Zlepšuje stav pleti, napomáhá její regeneraci a udržení optimální hladiny hydratace. Výsledkem je obnovená elasticita a hebká pleť, jež se vyznačuje s mladistvým vzhledem.


Složení

  • Osmoter™: unikátní koncentrovaná směs minerálů pocházejících přímo z Mrtvého moře. Zpracovaná speciální patentovanou technologií. V pokožce působí jako magnet, který přitahuje vodu a dodává jí tak hydrataci.
  • Panthenol: zadržuje v pleti vlhkost a podporuje tak zdravý, zářivý a hydratovaný vzhled pleti.
  • Jojobový olej: lehký a nemastný extrakt ze semen jojoby se do pokožky rychle vstřebává. Zanechává jí hebkou a jemnou.
  • Tripeptide 38: peptid, který dokáže efektivně sjednotit tón pleti a zmírnit vzhled jemných vrásek, a to zejména v oblasti čela a okolí očí.

Použití

Aplikujte každý večer na čistý obličej a krk. Pro dosažení maximálního efektu nanášejte po použití přípravku Age Control Brightening & Renewal Serum.


O značce

Kosmetika Ahava vám přináší přírodní bohatství z vod Mrtvého moře v podobě patentované složky Osmoter™, jež sestává z blahodárných minerálů, které se v Mrtvém moři nachází. Produkty Ahava jsou dermatologicky testované, mají veganské složení a jsou uskladněny v recyklovatelných obalech. Kvalitu obsažených ingrediencí kosmetiky Ahava potvrzuje cerfitkát ECOCERT®.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.