Kosmetika

Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.01 5 ml

Značka: DERMACOL
Produktová řada: Eyebrow

Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.01 jej spolehlivě zafixuje, zvýrazní a dodá mu stabilní tvar, plnost a hustotu.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
165
Ušetříte 20%

Původní cena:  205 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 205 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.01 5 ml

50148748

Úvod

Jak rychle upravit obočí do požadovaného tvaru? Sáhněte po liftingovém voskovém gel pro fixaci obočí Dermacol Eyebrow. Tato kosmetická vychytávka jej spolehlivě zafixuje, zahustí a dodá mu stabilní tvar. Stylingový kartáček pomůže upravit a nadzvednout každý jeden chloupek a zároveň jej zafixuje. Po zaschnutí gel zůstane transparentní, nedrolí se a nezanechává po sobě otisky.

Hlavní vlastnosti:

  • fixuje obočí do požadovaného tvaru
  • dodává plnost a hustotu
  • nedrolí se a nezanechává po sobě otisky

Použití

Gel na obočí jednoduše upraví vaše obočí a je ideální pro každodenní líčení a péči. Gel lze použít samostatně či v kombinaci s tužkou na obočí. Kartáčujte obočí pohyby směrem vzhůru a především tam, kde je řidší. Pro objemné obočí nanášejte větší množství gelu a obočí vytvarujte..


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.