Doplněk stravy

Venira Beauty drink by @michaelajonas broskev-meruňka 324 g

Značka: VENIRA

Instantní kolagenový drink Venira Beauty drink byl vytvořený speciálně s influencerkou Michaelou Jonášovou, aby vám pomohl docílit krásných vlasů, nehtů a pleti.

819

Cena za 100 g: 252,78 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Beauty drink by @michaelajonas broskev-meruňka 324 g

50148692

Úvod

Drink pro krásné vlasy, nehty a pleť, který byl vytvořen s influencerkou Michaelou Jonášovou. Postará se o krásu a zdraví každé ženy. Venira Drink kolagenový nápoj se skvělou příchutí meruňky a manga dodává organismu hydrolyzovaný kolagen a dalších 8 složek, mimo jiné vitaminy a minerály, které pečují o pokožku, vlasy a nehty. Drink je bez cukru slazený stévií, lepku, laktózy a přidané chemie.

Nedostatek kolagenu má vliv na vznik vrásek i celulitidy

Výhodou prášku je vysoká jednorázová dávka kolagenu, který je nezbytnou stavební součástí pojivových tkaní (šlachy, kosti, klouby, chrupavky, zuby, kůže). Hydrolyzovaný kolagen je ideálním zdrojem aminokyselin a peptidů, jež jsou pro tělo snadno dostupné a které organismus využije pro tvorbu vlastního kolagenu, která se s postupujícím věkem snižuje. 

Hlavní složky:

  • kolagen pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a pružnou
  • kyselina hyaluronová má schopnost na sebe vázat velké množství vody a zajišťuje tak hlubokou hydrataci a elasticitu pleti
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek
  • niacin a vitamin C pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání
  • MSM, inositol, vitamín B9, B12 a selen

Dávkování

Odměříte si jednu odměrku, prášek si vysypete do sklenice (alespoň 2dcl), zalijete studenou vodou, pořádné zamícháte a kdykoliv během dne si vychutnáte.


Složení

Hydrolyzovaný kolagen, inositol, regulátor kyselosti: (kyselina citronová), regulátor kyselosti: (hydrogenuhličitan sodný), přírodní aroma, Citlivka stydlivá extrakt 10:1, uhličitan hořečnatý, methyl sulfonylmethan (MSM), L-Askorbová kyselina, náhradní sladidlo: (steviol-glykosidy rebaudiosid A 98%), hyaluronát sodný, nikotinamid, kurkumin (přírodní žluté barvivo), seleničitan sodný, kyselina listová.


Upozornění

Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.